Gips- en gasbetonwanden

Isolerend, brandvertragend én vochtregulerend

Gips- en gasbetonwanden zijn de meest gebruikte bouwmaterialen als het aankomt op het plaatsen van niet-dragende scheidingswanden. Veerman & Kemper is erkend specialist in het plaatsen van deze scheidingswanden in nieuwbouwprojecten. Gips- en gasbetonwanden hebben een aantal voordelen, zo werken de materialen brandvertragend, vochtregulerend en isolerend.

Gipsblokwanden bestaan uit rechthoekige gipsblokken die in diverse uitvoeringen toepasbaar zijn. Ondanks dat de materialen een licht gewicht hebben, zijn de blokken betrouwbaar, duurzaam en sterk.

Naast de normale toepassing, zijn de gipswanden bijvoorbeeld geschikt voor natte ruimtes en voor wanden met geluidseisen. Hetzelfde geldt voor de panelen van gasbeton. Kenmerkend voor panelen van gasbeton is dat ze uit verdiepingshoge platen bestaan die aan elkaar verlijmd worden. Een groot voordeel van panelen ten opzichte van gipsblokken is de vochtbestendigheid, waardoor ze tijdens het werk in een vroeger stadium geplaatst kunnen worden.

Ons team van ervaren vaklieden bouwt uw gips- of gasbetonwand binnen de kortste keren vakkundig, snel en netjes op. Informeer vrijblijvend naar de eindeloze mogelijkheden!

Van ons kunt u op aan!

  • Topkwaliteit.
  • Goede prijzen.
  • Afspraken die staan.
  • Snelle realisatie.

Benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!