Veerman & Kemper

Uw betrouwbare partner in stuc- en spuitwerk

Wat veertig jaar geleden begon als een bescheiden stukadoorsbedrijfje, is inmiddels al jaren een gevestigde naam in de landelijke afbouwsector. Veerman & Kemper is uitgegroeid tot een gerenommeerde stucwerkpartner, maar de bescheidenheid van veertig jaar terug is nog altijd onveranderd.

Het hechte team van Veerman & Kemper behandelt iedere klus met evenveel aandacht en motivatie. De deskundige stukadoors zijn in het hele land werkzaam op de meest uiteenlopende klussen. Kantoorpanden, woningen, scholen, appartementencomplexen, bedrijfspanden en zelfs hotels: geen uitdaging is te groot.

Onze afbouwdivisie neemt al uw zorgen uit handen

Sinds 2017 beschikt Veerman & Kemper naast het alom bekende stuc- en spuitwerk over een ambachtelijke afbouwdivisie. De combinatie van de stukadoors- en afbouwafdelingen is een hele krachtige gebleken. Veerman & Kemper denkt met u mee en kan dankzij de afbouwdivisie zelfs al uw bouwzorgen uit handen nemen. De Volendammer vaklieden kunnen deze service garanderen omdat alle afbouwdisciplines onder één en hetzelfde dak vallen.

De afbouwdivisie van Veerman & Kemper verzorgt tegel- en gibowerk, smeer- en gietvloeren, sanitaire betimmering, gipsblokken- en gasbetonwanden en kitwerk. Het gedreven team staat graag klaar om uw bouwproject tot in detail te realiseren.

Onze kitdivisie: kitwerk en sanitaire betimmering

Als naadloze aanvulling op onze afbouwdivisie was de oprichting van onze eigen kitafdeling een logische vervolgstap. Na een jarenlange samenwerking met kitbedrijf Building Seal hebben we de handen definitief ineen geslagen. Het resultaat is een professionele en betrouwbare kitdivisie als aanvulling op onze afbouwdivisie.

Het team van de kit afdeling bestaat uit zowel ervaren kitters als uit deskundige timmerlieden die de sanitaire aftimmering voor hun rekening nemen.

Met de toevoeging van de kitdivisie zijn we in staat om sanitaire installatieklussen volledig voor onze rekening te nemen. Geen uitdaging is te groot voor ons ervaren team van specialisten. De Veerman & Kemper kitdivisie staat net als de stuc- en afbouwdivisies voor korte lijnen, snelle realisatie en een nette afwerking.

Gecertificeerd en gediplomeerd

Veerman & Kemper beschikt over alle benodigde en gewenste certificaten en diploma’s. Zo zijn we KOMO-, EBN-, NOA, Stuckeur-, VCA- en CBW-gecertificeerd.

Als u voor Veerman & Kemper kiest, bent u verzekerd van een professionele, deskundige en betrouwbare afbouwpartner.